De iPhone 7 en een bubbelbad: De overeenkomst?

Apple iPhone 7 - hotelkamer.nl

Apple iPhone 7 - hotelkamer.nlEen bubbelbad en de iPhone 7, het nieuwe paradepaardje van Apple, delen één groot “gemis”.

Bij de iPhone 7 is dat de audio uitgang, waarbij je geen bestaande oortjes meer aan kan sluiten.

Veel mensen hebben deze nog liggen, en als ze upgraden naar hun nieuwe telefoon moeten ze een bluetooth setje kopen, of liever natuurlijk nog die van Apple aanschaffen tegen dito prijs.
Nu ga je denken, wat heeft de nieuwe Apple iPhone 7 nu te maken met een hotelkamer met bubbelbad?

Het is het allebei nét niet. De trend tegenwoordig is een klein feestje maken van het uitzoeken en boeken van een hotelkamer. Een gewone kamer voldoet niet meer tenzij je uit bent op de allergoedkoopste kamer.

Een bubbelbad is namelijk niet te vergelijken met een jacuzzi. Wat is het verschil? Ik leg het op deze pagina haarfijn voor je uit.

Dus wat als je een dure hotelkamer boekt die “alleen” maar een bubbelbad heeft en je kunt niet upgraden naar een jacuzzi, zelfs als deze Bubbelbad - hotelkamer.nlkamer splinternieuw is met alle toeters en bellen. Stap je over naar een andere keten? Tja, dat is ook zo weer wat.

Door mijn post te lezen weet je nu wat het verschil is, en zal je voortaan altijd een een kamer met een jacuzzi gaan boeken, ik beloof je dat.

We zullen heus gaan wennen aan bluetooth oortjes, ik vind het zelf soms ook fijn en ben van die draden af. Maar ja steeds weer opladen, en ze zijn zo snel leeg… zucht.

Apple geeft je gewoon geen keuze. De nieuwe Iphone 7 is weer beter, sneller en mooier dan de vorige, maar je kunt je oude oortjes er niet op gebruiken.

De meeste reviews geven aan dat de upgrade van 6plus naar 7 helemaal geen full upgrade is. Alsof je een kamer met een gewoon bad kiest of een kamer met bubbelbad. Het enige verschil is dat er een belletjesblazer in zit, je kunt er niet eens met zijn tweeën in.

Neem vooral je iPhone 7 mee, hij schijnt beter waterproof te zijn, maar reken er maar niet teveel op.
Jacuzzi - hotelkamer.nl
Bij hotelkamer.nl krijg je in ieder geval wel een keuze. Op deze pagina leg ik uit wat het verschil is en kan je gewoon direct boeken bij een specialist.

 

hotelkamer met jacuzzi hotelkamer met een eigen bubbelbad hotelkamers met eigen zwembad hotelkamers met privé wellness faciliteiten Hotelkamers met sauna