Hotelkamers In De Omgeving Van \’s-Gravenhage en De Beste BespaarTips in de buurt van \’s-Gravenhage

De omgeving van \’s-Gravenhage heeft veel te bieden.

Fietstochten, wandeltochten, excursies. Even er tussenuit, een weekendje weg om \’s-Gravenhage te verkennen, of even snel een kamer te boeken voor een afspraak.

> Vind hier snel de beste kamers in en rond \’s-Gravenhage \’s-Gravenhage

hotelkamers met je eigen wellness: sauna, stoombad, zwembad

Kamers met jacuzzi, met een zwembad of een wellness faciliteit worden steeds populairder. Wat is nu leuker om de omgeving te verkennen en dan na een lange dag wandelen en verkennen je lekker terugtrekken in je wellnesskamer?

 

3 Bespaar Tips:

TIP 1: Gratis of goedkope upgrades van je kamer in \’s-Gravenhage
Boek een kamer op een van de grootste boekingssites (bv. booking.com), want daar heb je meestal de beste prijs en zekerheid. Als je eenmaal in het hotel bent aangekomen, vraag dan naar een upgrade met korting. In het laagseizoen, of als een hotel veel lege kamers heeft, zijn ze maar wat blij dat ze weer een kamer hebben verhuurd.

Ze kunnen geen korting geven op de gereserveerde kamer (omdat de kamerprijs al vaststaat bij booking.com), echter ze kunnen vaak wel een gratis of hele goedkope upgrade van je kamer geven, bv.  van een gewone kamer naar een kamer met bubbelbad, of bijvoorbeeld een familiekamer, handig als je met je gezin komt!

TIP 2: Hoe korting te bedingen bij meerdere kamers
Je wilt eigenlijk meerdere kamers boeken, bv. voor je familie of bedrijf. Reserveer 1 kamer. Als je de bevestiging hebt ontvangen, bel dan de receptie en zeg dat je meerdere kamers nodig hebt. Met bellen krijg je vaak hogere korting, zeker in het laagseizoen. Je kunt dan natuurlijk ook upgrades bespreken, of maaltijden.

TIP 3: Gratis of goedkope maaltijden bij je kamer
Als korting krijgen moeilijk is, en je wilt meerdere dagen of met meer mensen komen, dan is meestal een korting of zelfs gratis maaltijden bespreekbaar, bijvoorbeeld korting of gratis ontbijt.

Algemene Bespaartips voor \’s-Gravenhage
Er is veel mogelijk met korting, als je maar meerdere kamers afneemt en/of meerdere dagen verblijft, zodat het hotel speelruimte heeft.

Zorg er in ieder geval wel voor dat je een creditcard en je legitimatie bij de hand hebt, veel hotels willen hiervoor zekerheid van de boeking, je hoeft niet bang te zijn dat ze zomaar geld van je creditcard afschrijven (anders zouden ze veel klachten krijgen en dat is slecht voor de naam van het hotel)

 

Bespaartips doorgenomen? Klik dan hier om snel je kamer in \’s-Gravenhage te reserveren!

 

Wel eens een overnachting geboekt op een drijvende hotelkamer?